Ciasto Migdałowo-Lawendowe

Ciasto Migdałowo-Lawendowe
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 463 kalorie, 6G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Jeśli 69 centów za porcję spada w budżecie, ciasto migdałowo-Lawendowe może być spektakularnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ekstraktu z wanilii, woda, dodatkowe kwiaty lawendy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort lawendowy z ciemną czekoladą z lukrem lawendowym, Lavender - Polenta Coffee Cake (french Lavender), oraz Lawendowo-Prażone lody migdałowe z ciepłymi figami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasmaruj 10 cali. Rura karbowana patelnia i posypać cukrem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Umieść 1/2 szklanki cukru, migdałów i 1 łyżkę lawendy w robocie kuchennym; przykryj i przerabiaj do drobno zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Lub Cukier6 Szklanek Lub Cukier
( 23)( 23)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
W dużej misce, masło śmietankowe i pozostały cukier, aż światło i puszyste; ubić w mieszaninie migdałów, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
W małej misce, połączyć kwaśną śmietanę i pół na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; dodać do kremowanej mieszaniny na przemian z mieszaniną kwaśnej śmietany, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Do mżawki, w małej misce, połączyć wodę i pozostałą lawendę. Przykryć i stromo przez 5 minut. Szczep, odrzucając lawendę. W innej małej misce, połączyć cukier cukierników i wystarczająco dużo wody w infuzji, aby osiągnąć pożądaną konsystencję; skropić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6 Szklanek Lub Cukier6 Szklanek Lub Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
W razie potrzeby udekoruj dodatkową lawendą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Lub Cukier6 Szklanek Lub Cukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn