Ciasto kokosowo-limonkowe

Ciasto kokosowo-limonkowe
Ciasto kokosowo-limonkowe może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 651 kalorii, 7G białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 90 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką mleko, masło, proszek do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. 113 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Ciasto Kokosowo-Limonkowe, Ciasto Kokosowo-Limonkowe, oraz Ciasto limonkowo-Kokosowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Masło dwie 20cm puszki kanapki i linii z non-stick papieru do pieczenia. Zetrzyj 200g kostkę kremowego kokosa i odstaw połowę na bok. Następnie w dużej misce, ubić wszystkie składniki ciasta (w tym połowę startego bloku śmietany kokosowej) razem, aż masz gładkie, miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kremowy KokosKremowy Kokos
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podzielić mieszankę między puszki, wygładzić powierzchnię łopatką lub tylną łyżką, następnie piec przez około 20 minut, aż ciasto uzyska złoty kolor, a po naciśnięciu ciasto wróci do formy. Obrócić na stojak chłodzący i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Na lukier, wymieszać razem Pozostałe śmietany kokosowej, skórki i soku z 2 limonki. Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 30 sekund, aż Kokosowe topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kremowy KokosKremowy Kokos
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
5
Dodać masło ubijając masło, aż będzie gładkie i kremowe i stopniowo ubijając cukier puder . Następnie ubij schłodzoną mieszankę kokosową i 2-3 łyżki Malibu (opcjonalnie), aż stanie się Piankowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Napełnij schłodzone gąbki jedną trzecią lukru, przykryj boki i wierzch resztą i pokryj boki prażonym osuszonym kokosem. Przechowywać w szczelnym pojemniku i jeść w ciągu 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos OsuszonyKokos Osuszony
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na ciasto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn