Ciasto Kokosowe

Ciasto Kokosowe
Ciasto kokosowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 817 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, kokos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto Kokosowe, Ciasto Kokosowe, oraz Ciasto Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. tłuszcz i mąka 29-calowe okrągłe patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce ubić mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat masło i cukier do światła, o 3 protokół. Ubić w jajkach 1 na raz. Zmniejszyć prędkość do niskiej; pokonać w połowie mieszanki mąki. Ubij w mleku kokosowym i ekstrakcie, a następnie ubijaj pozostałą mieszankę mąki, aż się połączysz. Podzielić ciasto między patelnie ciasto i piec, aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
EkstraktEkstrakt
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Niech ciasto ostygnie w patelniach na stojakach z drutu przez 10 minut. Obróć się na stojaki, aby całkowicie ostygnąć.
4
Dodać lukier: za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat masło do światła, 2 do 3 minut. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i stopniowo ubijaj cukier aż do pełnego włączenia. Beat in extracts. Wyluzuj 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Na półmisku wyłożyć 1 warstwę ciasta.
2
Spread z 1 1/2 szklanki lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Posypać 1/2 szklanki kokosa. Wierzch drugą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
4
Rozłóż pozostały lukier na górze i po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Pozostałe kokosy posypać wierzchem i bokami ciasta, dociskając do przyklejenia. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny i do dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
6
Wyjąć z lodówki 30 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn