Jeśli masz w pobliżu 1 godzina i 10 minut spędzić w kuchni, ciasto kawowe z dyni Jaskier może być niesamowite lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 14g tłuszczu i w sumie 349 kalorii. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Mieszanka cukru, sody oczyszczonej, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako śniadanie. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Jaskier Squash Gnocchi, Dynia jaskier z jabłkami, oraz Zapiekanka Z Dyni Jaskier.
Pokroić na maśle, aż będzie kruchy; odstawić. W dużej misce śmietanę i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubijaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij dynię i wanilię.
Połącz suche składniki; stopniowo dodawać do kremowej mieszanki i dobrze wymieszać. Łyżka do połowy do natłuszczonego 9 cali. tortownica.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
4
Rozłóż mus jabłkowy na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus Jabłkowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Posyp połową mieszanki miękiszu. Łyżka pozostałego ciasta równomiernie na mieszance miękiszu. Na wierzch z pozostałą mieszanką miękiszu.
6
Piec w temperaturze 350 przez 50-55 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed zdjęciem boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
Patelnia
7
Połącz cukier cukierniczy, ekstrakt i wystarczającą ilość wody, aby uzyskać pożądaną konsystencję; skrop ciasto kawowe.
Ciasto kawowe można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.