Przepis czekoladowo-pomarańczowe ciasto Pops można zrobić w około 4 godziny. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Za 90 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 36. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cukier puder3 łyżki mleka, słodko-gorzkie kawałki czekolady, olej szafranowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Cranberry Orange Vanilla Cake Pops, Skinny Orange Soda Halloween Cake Pops, oraz Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 36 patyczków do lodów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do Lodów
1
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spryskaj blachę do pieczenia o wymiarach 11 na 8 cali sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Połóż kawałek pergaminu na blasze do pieczenia, aby nadmiar spadł na boki. Spryskaj papier pergaminowy sprayem do gotowania. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę łopatkową ubij masło i cukier granulowany z dużą prędkością, aż będzie lekki i puszysty, około 1 minuty. Ubijaj jajka pojedynczo, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
5
Dodaj ser mascarpone, sok pomarańczowy i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
6
Mieszaj, aż dobrze się połączą. Stopniowo dodawaj mąkę do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
7
Zeskrob ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia, rozprowadzając ciasto na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piecz, aż tester ciasta wyjdzie czysty, 12 do 15 minut. Ostudzić na patelni przez 30 minut. Używając nadmiaru pergaminu do podniesienia, ostrożnie wyjmij ciasto z blachy do pieczenia i całkowicie ostudź na ruszcie przez około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Do lukru: gdy ciasto stygnie, połącz cukier cukierniczy, mleko, ekstrakt waniliowy i masło w średniej misce. Używając elektrycznego miksera ręcznego, połącz składniki na gładką masę, w razie potrzeby dodając więcej mleka (lukier powinien być sztywny). Stopniowo dodawaj pomarańczowy barwnik spożywczy do pożądanego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Barwnik Spożywczy W Paście W Kolorze Zielonym, Pomarańczowym I Czarnym, Opcjonalnie
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 Rożek Cukru Lodowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pokrój schłodzone ciasto na pół. Za pomocą ząbkowanego noża Przytnij górną warstwę połówek ciasta, aby uzyskać płaską powierzchnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy
11
Rozłóż lukier na połowie ciasta. Na wierzch z drugą połową ciasta. Wstaw do lodówki na 45 minut do 1 godziny, aż lukier stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Połącz czekoladę i olej szafranowy w małej misce i umieść na rondlu z ledwo gotującą się wodą. Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści, a mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza Barwierskiego
Posypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pokrój ciasto na kwadraty 1 1/4 cala. Włóż patyczek do lodów na końcu każdego kwadratu ciasta. Zanurz kwadraty ciasta w rozpuszczonej czekoladzie, strząsając nadmiar czekolady. Udekoruj posypką i ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z resztą kwadratów ciasta. Wstaw pop do lodówki, aż czekolada stwardnieje, 1 do 2 godzin.
Ciasto Pop w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.