Klon Dynia garnki de Crème

Klon Dynia garnki de Crème
Klon Dynia garnki de Crème może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.01 za porcję. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 27 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, żółtka jaj, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Podobne przepisy to Klon Dynia garnki de Creme, Dyniowe garnki de Crème z klonowym burbonem bitą śmietaną, oraz Klon-piernik garnki de Crème.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać śmietanę, mleko, syrop i dynię w ciężkim rondlu i doprowadzić do duszenia na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
KremKrem
SyropSyrop
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
W misce wymieszać żółtka, cynamon, gałkę muszkatołową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
żółtko Jajażółtko Jaja
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać gorącą mieszaninę dyni do żółtek w wolnym strumieniu, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Krem przelać przez sito o drobnych oczkach do dużej miarki, a następnie podzielić na kubki z kremem (może zostać trochę kremu, w zależności od wielkości kubków).
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
SitoSito
6
Pieczemy kremy w gorącej kąpieli wodnej, patelni szczelnie przykrytej folią, w środku piekarnika, aż nóż włożony w środek kremu wyjdzie czysty, 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Przełożyć kremy do stelaża, aby całkowicie ostygły. Chłód, pod przykryciem, do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny.
8
* Dostępne w niektórych sklepach z naczyniami kuchennymi i Sur La Table (800-243-0852).
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn