Ciasto Czekoladowe Ice Box
Ciasto czekoladowe Ice Box może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, niemiecka czekolada, ladyfingers, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, na małym ogniu, wymieszać razem czekoladę, masło i 2 łyżki wody do rozpuszczenia. Lekko ubić żółtka i dodać do czekolady, ciągle mieszając.
Wyjąć z ognia i ostudzić. Podczas gdy krem czekoladowy jest chłodzenie, ubić białka aż sztywne; odstawić. Stopniowo mieszać cukier do mieszaniny czekolady. Beat aż dobrze połączone. Wymieszać z wanilią i złożyć w ubite białka. Linia boki 9-lub 10-calowy talerz deep-dish pie lub springform pan z ladyfingers, przycinając je do dopasowania, jeśli to konieczne. Łyżka mieszaniny czekolady do talerza ciasta lub patelni i schłodzić w lodówce przez co najmniej 4 i do 24 godzin.