Ciasto Czekoladowe

Ciasto Czekoladowe
Ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, maślanki, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym, oraz Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 2 (9 przez 2-calowe) nonstick okrągłe patelnie do ciast. Spód każdej z nich wyłożyć okrągłą warstwą pergaminu, a następnie posmarować papier masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać na pergamin. Mikser Elektryczny na średniej prędkości, śmietanę masło i cukry do lekkiego i puszystego, 4 lub 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodaj jajka, 1 na raz, mieszając aż do całkowitego włączenia przed dodaniem każdego dodatkowego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Wymieszać w czekoladzie i wanilii, upewniając się, aby połączyć naprawdę dobrze. Mikser obrócić na niski i powoli dodawać suche składniki, na przemian z maślanką, w 3 partiach, zaczynając i kończąc na mieszaninie mąki. Upewnij się, aby dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać połowę ciasta do każdej patelni i równomiernie rozprowadzić szpatułką lub nożem do masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Piec, aż wykałaczka wyjdzie czysty, 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Wyjmij patelnie do stojaków i pozostaw ciasta do ostygnięcia przez około 10 minut. Poluzuj krawędzie ciasta z patelni nożem, a następnie przekręć je na stojaki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Wyjąć papier i niech ciasto całkowicie ostygnie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn