Ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, maślanki, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym, oraz Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 2 (9 przez 2-calowe) nonstick okrągłe patelnie do ciast. Spód każdej z nich wyłożyć okrągłą warstwą pergaminu, a następnie posmarować papier masłem.
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać na pergamin. Mikser Elektryczny na średniej prędkości, śmietanę masło i cukry do lekkiego i puszystego, 4 lub 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodaj jajka, 1 na raz, mieszając aż do całkowitego włączenia przed dodaniem każdego dodatkowego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Wymieszać w czekoladzie i wanilii, upewniając się, aby połączyć naprawdę dobrze. Mikser obrócić na niski i powoli dodawać suche składniki, na przemian z maślanką, w 3 partiach, zaczynając i kończąc na mieszaninie mąki. Upewnij się, aby dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posypka W Kształcie Serca
Miód Cytrusowy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać połowę ciasta do każdej patelni i równomiernie rozprowadzić szpatułką lub nożem do masła.
Wyjmij patelnie do stojaków i pozostaw ciasta do ostygnięcia przez około 10 minut. Poluzuj krawędzie ciasta z patelni nożem, a następnie przekręć je na stojaki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos