ciasto cheeseburger'owe

ciasto cheeseburger'owe
Przepis na ciasto Cheeseburger Pie zaspokoi Twój amerykański apetyt w około 40 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 268 kalorii . Za 81 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Ten przepis z Taste of Home ma 6 fanów. Wystarczy mieszanka mleka, cebuli, mąki i kilku innych składników, aby przepis był tak przepyszny. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 27% , to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Ciasto Cheeseburger , Ciasto Cheeseburger i Ciasto Cheeseburger .

Instrukcje

1
Nienakłuty spód ciasta wyłóż podwójną grubością wytrzymałej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granola Zbożowa (bez Rodzynek)Granola Zbożowa (bez Rodzynek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Szklanek Pokrojonych W Plasterki świeżych Lub Mrożonych Brzoskwiń, Rozmrożonych5 Szklanek Pokrojonych W Plasterki świeżych Lub Mrożonych Brzoskwiń, Rozmrożonych
2
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kawałek Czerwonego Skręcanego Lukrecjowego Skrętu (9 Cali)1 Kawałek Czerwonego Skręcanego Lukrecjowego Skrętu (9 Cali)
3
Usuń folię; piec 5 minut dłużej. Studzimy na drucianej kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozrywany Skręt LukrecjowyRozrywany Skręt Lukrecjowy
1 Kawałek Czerwonego Skręcanego Lukrecjowego Skrętu (9 Cali)1 Kawałek Czerwonego Skręcanego Lukrecjowego Skrętu (9 Cali)
5 Szklanek Pokrojonych W Plasterki świeżych Lub Mrożonych Brzoskwiń, Rozmrożonych5 Szklanek Pokrojonych W Plasterki świeżych Lub Mrożonych Brzoskwiń, Rozmrożonych
4
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż wołowinę, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Penne)Makaron Penne)
Penne (makaron W Kształcie Pióra) Lub Farfalle (makaron W Kształcie Dużej Muszki)Penne (makaron W Kształcie Pióra) Lub Farfalle (makaron W Kształcie Dużej Muszki)
1-1/3 Szklanki Białego Ryżu Minute®1-1/3 Szklanki Białego Ryżu Minute®
Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwony Skręt Lukrecjowy (9 Cali)Czerwony Skręt Lukrecjowy (9 Cali)
5
Posypać mąką i solą; mieszaj, aż się zmiesza. Wymieszaj pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Fig, Z łodygami1 Szklanka Suszonych Fig, Z łodygami
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
6
Łyżką włóż do skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granola Zbożowa (bez Rodzynek)Granola Zbożowa (bez Rodzynek)
7
Piec przez 15 minut lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda (70° Do 80°)Woda (70° Do 80°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kawałek Czerwonego Skręcanego Lukrecjowego Skrętu (9 Cali)1 Kawałek Czerwonego Skręcanego Lukrecjowego Skrętu (9 Cali)
8
Odstaw na 15 minut przed krojeniem.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować La Marca Prosecco. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
La Marca Prosecco
La Marca Prosecco
To wino musujące ma bladą, złotą słomkową barwę. Pęcherzyki mają pełną teksturę i są trwałe. W nosie wino przynosi świeże cytrusy z nutami miodu i białych kwiatów. Smak jest świeży i czysty, z dojrzałymi cytrusami, cytryną, zielonym jabłkiem i akcentami grejpfruta, mineralności i odrobiny tostów. Wykończenie jest lekkie, orzeźwiające i rześkie. Zawsze podawaj La Marca Prosecco schłodzone w temperaturze od 46 do 50°F. Wszechstronne włoskie wino musujące La Marca Prosecco można podawać w musujących kieliszkach lub kieliszkach do białego wina. Pełna butelka wystarcza na około 5-7 szklanek. Po nalaniu pierwszej rundy zamknij otwartą butelkę korkiem, aby wino pozostało świeże i musujące oraz aby było schłodzone do temperatury 46-50°F. Otwarta butelka powinna wystarczyć na około 3-4 godziny z zamknięciem butelki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn