Ciasto Butterfinger®
Ciasto Butterfinger ® wymaga ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 94 grosze za porcję. Ten deser ma 509 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 127 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, polewę deserową z krówek, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Tort Butterfinger, Tort Butterfinger, oraz Tort Butterfinger Poke dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Wymieszać ciasto wymieszać, wodę, olej i jajka razem w misce; wlać do przygotowanej patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta, 28 do 30 minut. Natychmiast szturchnij dziury w cieście za pomocą szaszłyku lub słomy.
Na ciasto wlać słodzone mleko skondensowane, gorącą krówkę i karmel. Pozostawić ciasto do ostygnięcia, około 1 godziny.
Rozłóż ubitą polewę na schłodzonym cieście i posyp zmiażdżonymi cukierkami z masła orzechowego. Przechowywać w lodówce aż do podania.