Ciasto Budyniowe Rabarbarowe

Ciasto Budyniowe Rabarbarowe
Rabarbar Pudding ciasto może być tylko deser szukasz. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 264 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka instant Vanilla budyń mix, cukier, ciasto mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Spróbuj Ciasto Budyniowe Rabarbarowe, Ciasto Budyniowe Rabarbarowe, oraz Ciasto budyniowe truskawkowo-rabarbarowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz posiekany świeży rabarbar, biały cukier i barwnik spożywczy i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
RabarbarRabarbar
3
Przygotować mieszankę budyniu waniliowego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Błyskawiczna Mieszanka Budyniu WaniliowegoBłyskawiczna Mieszanka Budyniu Waniliowego
4
Wlać gotowy budyń waniliowy do jednego ungreased 9 calowy plac naczynia do pieczenia. Łyżka mieszanki rabarbaru na wierzchu budyniu waniliowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Wymieszać ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i równomiernie polać wierzchem rabarbar i budyń waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
RabarbarRabarbar
WaniliaWanilia
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 minut lub aż testy ciasto zrobić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pozostawić ciasto na patelni na 10 minut, a następnie obrócić na naczyniu do serwowania i odkurzyć cukrem cukierniczym. Najlepiej smakuje na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn