Ciasto Budyniowe Rabarbarowe
Rabarbar Pudding ciasto może być tylko deser szukasz. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 264 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka instant Vanilla budyń mix, cukier, ciasto mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Spróbuj Ciasto Budyniowe Rabarbarowe, Ciasto Budyniowe Rabarbarowe, oraz Ciasto budyniowe truskawkowo-rabarbarowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C)
Połącz posiekany świeży rabarbar, biały cukier i barwnik spożywczy i odstaw na bok.
Przygotować mieszankę budyniu waniliowego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wlać gotowy budyń waniliowy do jednego ungreased 9 calowy plac naczynia do pieczenia. Łyżka mieszanki rabarbaru na wierzchu budyniu waniliowego.
Wymieszać ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i równomiernie polać wierzchem rabarbar i budyń waniliowy.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 minut lub aż testy ciasto zrobić.
Pozostawić ciasto na patelni na 10 minut, a następnie obrócić na naczyniu do serwowania i odkurzyć cukrem cukierniczym. Najlepiej smakuje na ciepło.