Ciasto Brzoskwiniowo-Migdałowe Do Góry Nogami
Ciasto brzoskwiniowo-migdałowe jest Wegetariańskie deser. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wyciąg z migdałów, migdały, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 33%. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowo-Migdałowe Bez Cukru, Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 9-calową okrągłą patelnię tortową. Rozpuścić 1 łyżkę masła na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać 3/4 szklanki cukru i 1 łyżka wody i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gładkie i głębokie złoty kolor, 8 do 11 protokół.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i przechylić, aby pokryć dno. Ułóż kliny brzoskwini Ciasno na dnie patelni w jednej warstwie, przycinając, aby pasowały w razie potrzeby.
Mąkę, migdały, proszek do pieczenia i sól połączyć w robocie kuchennym i pulsować, aż migdały są drobno zmielone.
Beat Pozostałe 7 łyżki masła i 3/4 szklanki cukru w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 4 protokół.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić w ekstraktach z wanilii i migdałów. Ubić w mieszance mąki w 3 partiach, na przemian z mlekiem i zaczynając i kończąc na mieszance mąki; ubijać w każdym dodatku, aż do momentu włączenia.
Ciasto rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni i piec do złotego koloru, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 45 minut.
Przenieść do stojaka i ostudzić 30 minut. Odwróć na talerz i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.