Ciastka Nadziewane Puree Ziemniaczanym
Need a przystawka bezglutenowa? Załadowany puree Nadziewane herbatniki może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bekon, ser monterey jack, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to załadowane ciastka nadziewane puree ziemniaczanym, Załadowana Zupa Z Puree Ziemniaczanego, oraz Załadowana Zupa Z Puree Ziemniaczanego.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. lekko nasmarować lub spryskać dno i bok 9-calowej okrągłej patelni.
W dużej misce, wymieszać oryginalną mieszankę Bisquick, mleko, 1/2 szklanki pokruszonego boczku, 1/4 szklanki zielonej cebuli i czosnku w proszku, aż gładkie miękkie formy ciasta.
Na powierzchni lekko posypane Bisquick mix, pat ciasto 1/2 cala grubości. Użyj okrągłego obcinacza do ciastek, aby pociąć ciasto na 16 (3-calowe) herbatniki.
Na 8 herbatników, łyżka czubata łyżka puree ziemniaczanego i łyżka pokruszonego boczku na centrach (nie można używać wszystkich ziemniaków). Wierzch z innym biszkoptem; szczyp krawędzie do uszczelnienia.
Przełożyć na patelnię. Ułożyć herbatniki równomiernie na patelni, z 1 herbatnikiem na środku i 7 wokół niego.
Posypać szczyty i boki herbatników z 3/4 szklanki rozdrobnionego sera Cheddar.
Piec herbatniki około 20 minut lub aż złoty brąz na górze i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty.
Posypać pozostałe 1/4 szklanki sera Cheddar i ser mozzarella na wierzchu herbatników.
Piec około 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera. Wierzch z pozostałą zieloną cebulą i pokruszonym boczkiem.