Ciastka Cytrynowo-Jagodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciastek cytrynowo-jagodowych. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.29 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, skórkę z cytryny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciastka Jagodowo-Cytrynowe, Ciastka Cytrynowo-Jagodowe, oraz Ciastka Cytrynowo-Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier i skórkę cytryny w małej misce; odstawić.
Umieść przetwory i wodę na dużej patelni; gotować na średnim ogniu, aż konserwy stopią. Wymieszać 1 łyżkę mieszanki cukru, sok z cytryny i jagody. Gotować 1 minutę lub aż cukier się rozpuści.
Lekko łyżka do pieczenia wymieszać w suche miarki; wyrównać nożem.
Połącz mieszankę do pieczenia, mleko i pozostałą mieszaninę cukru, mieszając, aż suche składniki będą wilgotne.
Obróć ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni; pat ciasto do 1/2-cala grubości.
Ciasto pokroić nożem do biszkoptów o średnicy 2,5 cala.
Umieścić herbatniki na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru. Rozdrobnij ciastka na pół; łyżka jagód równomiernie na dolnych połówkach ciastek. Dollop każdą porcję z 1 łyżką ubitej polewy, a top z pozostałych połówek.