Ciastka Cytrynowo-Jagodowe

Ciastka Cytrynowo-Jagodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciastek cytrynowo-jagodowych. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.29 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, skórkę z cytryny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciastka Jagodowo-Cytrynowe, Ciastka Cytrynowo-Jagodowe, oraz Ciastka Cytrynowo-Jagodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć cukier i skórkę cytryny w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść przetwory i wodę na dużej patelni; gotować na średnim ogniu, aż konserwy stopią. Wymieszać 1 łyżkę mieszanki cukru, sok z cytryny i jagody. Gotować 1 minutę lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PrzetworyPrzetwory
JagodyJagody
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Lekko łyżka do pieczenia wymieszać w suche miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
5
Połącz mieszankę do pieczenia, mleko i pozostałą mieszaninę cukru, mieszając, aż suche składniki będą wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
CukierCukier
MlekoMleko
6
Obróć ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni; pat ciasto do 1/2-cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Ciasto pokroić nożem do biszkoptów o średnicy 2,5 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
CiastoCiasto
8
Umieścić herbatniki na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec w temperaturze 425 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru. Rozdrobnij ciastka na pół; łyżka jagód równomiernie na dolnych połówkach ciastek. Dollop każdą porcję z 1 łyżką ubitej polewy, a top z pozostałych połówek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn