Ciasteczko z białą czekoladą i miętą kruche

Ciasteczko z białą czekoladą i miętą kruche
Biała czekolada i mięta ciasteczko kruche wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj No-Bake White Chocolate Peppermint Sugar Cookie Bars, Czekoladowe Ciastko Z Masłem Kruche, oraz Ciasteczko Czekoladowo-Karmelowe Kruche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubić roztopione masło, oba cukry, i wanilia w dużej misce, aż będzie gładka. Mieszać w mieszaninie mąki, aż tylko mieszane. Wymieszać 1 szklankę posiekanej białej czekolady i 1/2 szklanki zmiażdżonej mięty pieprzowej cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miętowy CrunchMiętowy Crunch
Biała CzekoladaBiała Czekolada
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ciasto przełożyć na przygotowany arkusz. Naciśnij ciasto na 14x8-calowy prostokąt, około 3/8 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Piec ciastka, aż góra będzie jędrna i ciemnozłota, około 30 minut. Schłodzić na arkuszu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieść do szafy; całkowicie schłodzić.
7
Pozostałą białą czekoladę wymieszać w górnej części podwójnego kotła nad ledwo gotującą się wodą, aż stopi się i będzie gładka. Za pomocą małej łyżki, skropić około połowy roztopionej czekolady cienkimi liniami nad schłodzonym ciastkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
8
Pozostałe zmiażdżone cukierki mięty pieprzowej posypać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miętowy CrunchMiętowy Crunch
CzekoladaCzekolada
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
9
Mżawka pozostała biała czekolada na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
10
Odstawić do zestawów białej czekolady, około 1 godziny. Rozbij ciastko na nieregularne kawałki od 2 do 3 cali. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn