Ciasteczka Z Cukrem Z Matowego Anyżu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj ciasteczka z cukrem z matowego anyżu. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 1g tłuszczu i w sumie 91 kalorii. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 84. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka ekstraktu wanillanowego, mąki, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 7%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Ciasteczka Z Anyżu Matowego, Ciasteczka Z Cukrem Anyżowym, oraz Ciasteczka Z Matowym Cukrem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajka i ekstrakty. W innej misce wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia; stopniowo ubijaj w śmietankę.
Upuść przez łyżki stołowe 2 cale. od siebie na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec 8-10 minut lub do jasnobrązowego.
Wyjmij z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
W przypadku glazury w dużej misce wymieszaj cukier cukierniczy, masło, wanilię i wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać konsystencję. Zanurz wierzchołki ciasteczek w glazurze. W razie potrzeby udekoruj posypką.