Ciasteczka Waniliowe Z Cukrem
Cukrowe ciasteczka waniliowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 64. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sody oczyszczonej, masło, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Malina-wanilia podwójnie szkliwione ciasteczka cukrowe z cukrowymi Bratkami, Żurawina cukrowa waniliowo-pomarańczowa, oraz Żurawina Cukrowa Waniliowo-Pomarańczowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól połączyć, dobrze mieszając trzepaczką.
W dużej misce umieścić granulowany cukier i masło; ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania lekkiego i puszystego (około 1 minuty).
Dodać wanilię i białka, ubijając do dobrze wymieszanego. Ubijając z małą prędkością, stopniowo dodawaj mieszankę mąki, ubijając tylko do momentu, aż powstanie miękkie ciasto. Ciasto podzielić na 2 równe porcje.
Umieść każdą porcję na plastikowej folii; uformuj każdą porcję w 8-calowy kłodę. Owiń kłody w folię; zamrozić co najmniej 2 godziny lub do bardzo twardego.
Pracując z jedną kłodą ciasta na raz, lekko pokryj każdą kłodę sprayem do gotowania.
Każde ciasto wałkować w posypce cukrowej, naciskając delikatnie do przyklejenia.
Pokroić każdy dziennik ciasta na 32 (1/4-cala grubości) plastry; umieścić 1 cal od siebie na blasze pokryte sprayem do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 10 minut lub aż zestaw.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.