Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 32 i kosztuje 12 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka masła, brązowy cukier, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 161 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Z Kora Miętowa I Czekoladowe Masło Orzechowe B, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 13-by-9-calowa metalowa patelnia do pieczenia z 1 arkuszem folii, pozwalając 2 cale folii zawiesić na każdym końcu patelni i folii masła (z wyjątkiem zwisu).
W małej misce wymieszać mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól. Ubij razem masło i brązowy cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż blady i puszysty, o 3 protokół. Ubić w jajku aż do połączenia. Zmniejszyć prędkość do niskiej, a następnie wymieszać w mieszaninie mąki, aż tylko połączone. Wymieszać z czekoladą i cukierkami.
Rozłóż ciasto równomiernie na patelni i piec, aż nadmuchane i zaczynają odrywać się od boków patelni, o 20 protokół.
Schłodzić całkowicie w patelni na stojaku, a następnie, podnosząc folią, przenieść do deski do krojenia.
Pokroić w pręty i zdjąć folię szpatułką.