Ciasteczka czekoladowo-migdałowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Mieszanka migdałów, baza ciasteczek, półsłodka czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Migdałowe, Czekoladowe Ciasteczka Migdałowe, oraz Migdałowe, Kardamonowe I Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób przepis na bazie ciasteczek, dodając czekoladę i migdały. Kształt, piec i ostudzić zgodnie z podstawą recipe.To Make Now I
Piec później: po wymieszaniu partii ciasteczek, podwoić przepis.
Piec połowę ciasta według przepisu, a resztę podzielić na 4 równe porcje.
Zwiń każdą porcję w kłodę o średnicy około 1 1/2 cala. Owiń każdy dziennik w folię, a następnie umieść w plastikowej torebce. Aby zaoszczędzić czas i kłopoty, oznaczyć torbę smakiem, temperaturą piekarnika i czasem pieczenia, dodając 3 do 6 minut do zwykłego czasu pieczenia. Zamrozić ciasto do 3 miesięcy. Aby upiec, pokroić zamrożone ciasto na rund o grubości 1/2 cala, co tak mało lub tak wiele, jak chcesz.
Piec na pergaminie lub wyłożonej folią blasze do pieczenia.