Ciasteczka czekoladowe Sunny ' S Chocolate Chip Candy Cane
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Pumpkin pie spice, mąka, jajko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Chocolate Chip Candy Cane Fudge, Peppermint candy Cane and White Chocolate Chip Scones, oraz Candy Cane Chocolate Chip Scones {bezglutenowe} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Do miksera na stojąco dodać masło, brązowy cukier i cukier granulowany. Mieszaj na wysokości za pomocą uchwytu na łopatki, aż granulki cukru będą mniej widoczne, a mieszanina będzie lekka i puszysta, około 4 minut.
Zeskrobać boki gumową szpatułką, a następnie dodać jajko i zmiksować na niskim poziomie, aż do połączenia, zatrzymując się, aby zeskrobać boki, aby je włączyć.
Przygotować suche składniki. W osobnej misce dodaj mąkę, przyprawę do ciasta z dyni, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Wymieszać i wrzucić łyżką lub widelcem.
Zeskrobać boki miski miksera i dodać połowę mieszanki mąki. Włącz niskie i mieszaj aż do połączenia; powinno to zająć tylko 5 do 6 obrotów wiosła. Zatrzymać i ponownie zeskrobać boki, następnie dodać drugą połowę mąki i wymieszać na niskim poziomie w ten sam sposób. Wyłącz mikser.
Dodać posiekane kawałki czekolady i rozdrobnione laski cukierków. Włącz mikser z powrotem na niskim poziomie i mieszaj aż do połączenia; powinno to zająć tylko 3 do 4 obrotów łopatki.
Linia 3 blachy do pieczenia pergaminem. Miarka kulki ciasta wielkości piłek golfowych, 1 łyżka każda, i umieścić 3 cale od siebie na blasze do pieczenia, o 8 ciasteczka na arkuszu.
Piec, aż krawędzie są ustawione i środek jest gotowane przez, ale nadal miękkie, 13 do 15 protokół.
Ostudzić ciasteczka przez 2 do 3 minut na prześcieradłach. Następnie, trzymając blachę do pieczenia nad stojakiem chłodzącym drut, Usuń ciasteczka z blachy, chwytając blachę do pieczenia jedną ręką, a pergamin po przeciwnej stronie drugą ręką. Delikatnie przesuń pergamin papieru off arkusza z ciasteczkami jeszcze na górze, odpoczynku pergamin i ciasteczka na stojaku pod drutu, aż ostygnie. Ta sztuczka z usuwaniem/chłodzeniem ciasteczek wymaga koordynacji, więc pomyśl o tym, zanim to zrobisz i ostrożnie z jajkiem.