Ciasteczka Czekoladowe Stout
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur napojów, więc dać czekolady Stout herbatniki spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz dżem, kawałki toffi w czekoladzie mlecznej, bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Herbatniki piwne rozmarynowe z sosem Kiełbasowym, Czekoladowe gofry z syropem czekoladowo-orzechowym # DivineInNYC, oraz Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowo-słodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, piwo, kakao, cukier i toffi bits aż miękkie formy ciasta.
Umieść na powierzchni roboczej posypanej dodatkowym kakao. Zagnieść 10 razy.
Ciasto Roll 1/2 cala grubości.
Wytnij 8 do 10 herbatników za pomocą 2 1/2-calowego noża.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 8 do 10 minut lub do firmy wokół krawędzi.
Biszkopty podawać ze świeżo bitą śmietaną i dżemem.