Ciasteczka Czekoladowe
Ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 116 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}, ciasteczka czekoladowe bez jajek / miękkie ciasteczka czekoladowe, oraz Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż stojaki w górnej i dolnej części piekarnika; rozgrzej do 218°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Mąkę, sól i proszek do pieczenia ubić w małej misce. Za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat masło i oba cukry w dużej misce, aż dobrze połączone, 2-3 protokół.
Dodać jajko i wanilię; ubić na średniej prędkości, aż mieszanina będzie lekka i puszysta, 2-3 minuty.
Dodaj suche składniki, zmniejsz prędkość do niskiej i wymieszaj, aby zmiksować. Złożyć w czekoladowe chipsy.
Łyżka heaping łyżki stołowe łyżki ciasta na przygotowane blachy do pieczenia, odstęp 1 1/2" OD SIEBIE.
Piec, obracając patelnie w połowie, aż krawędzie będą złotobrązowe, 6-8 minut.
Przenieść do stojaków drucianych i ostudzić. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej lub zamrażać ciasteczka do 2 miesięcy.