Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Jeśli 1,32 zł za porcję spada twój budżet, ciasta z dorsza mogą być ogromne pescatarian przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jeśli masz sos worcestershire, szczypiorek, Panko bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Ciasto ziemniaczano-Rutabaga z cebulą (Neeps and Tattie Cakes).
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do garnka z wrzącą wodą dodaj trochę soli i Garni bukietu z liści laurowych, klinów cytrynowych i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Bouquet Garni
Klin Cytrynowy
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać filety z dorsza i gotować przez 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
4
Wyjąć dorsza z wody i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
5
Ziemniaki gotować w dużej ilości osolonej wody do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Odcedzić, zacieru i całkowicie ostudzić.
7
Na patelni podsmażamy cebulę na odrobinie oleju rzepakowego do miękkości. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
W dużej misce, wymieszać schłodzonego dorsza, puree ziemniaczane, smażone cebule, śmietana, szczypiorek, musztarda, szalotki, sos Worcestershire, Old Bay przyprawy, czosnek w proszku, biały pieprz i 1 łyżka soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Przyprawa Old Bay
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Smażona Cebula
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rozgrzać trochę oleju i 1 łyżka masła na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć ciasta w partiach, aż złoty kolor, 3 do 4 minut na stronie; Dodać trochę dodatkowego oleju i masła między partiami w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Jean Biecher Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Jean Biecher Pinot Gris
Ten Pinot Gris ma piękny żółto-złoty kolor. Bogaty w aromatyczną złożoność Pinot Gris może ujawnić typowo dymne nuty, a także pyszne aromaty suszonych owoców, moreli, miodu, wosku pszczelego i piernika. To obszerne i mięsiste wino jest podtrzymywane przez zachwycające napięcie, które nadaje winu pełnowartościową strukturę. Wykończenie jest długie i dobrze wyważone.mają szlachetną, aksamitną konsystencję, czasem z gładkimi i jedwabistymi niuansami.Dzięki bogactwu ekspresji Pinot Gris ma naturalną śmiałość, którą można dopasować do dań Zwykle do czerwonych win. Z nutą ziemistego i zadymionego runa, Pinot Gris d ' Alsace świetnie pasuje do smażonych na patelni grzybów girolle, risotto z borowikami.