Ciasta krabowe z Cajun Rémoulade
Ciastka krabowe z Cajun Rémoulade to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, pietruszkę płaską, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasta karczochowe z Cajun Rémoulade, Cajun Catfish Cakes with Remoulade, oraz Ciasta Krabowe Z Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciastka krabowe, połącz pierwsze 7 składników (przez jajko).
Dodaj panko i kraba, podrzucając delikatnie połączyć.
Napełnij 1/4 szklanki suchej miarki mieszaniną krabów. Odwróć na powierzchnię roboczą; delikatnie wklep w Patty o grubości 1 cala. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną kraba, tworząc 12 ciastek.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj ciastka krabowe na patelnię; gotować 2 minuty lub do dna są złote. Ostrożnie obróć ciastka krabowe; gotuj 2 minuty lub aż dna będą złote, a ciastka krabowe zostaną dokładnie podgrzane.
Wyjmij ciastka krabowe z patelni; utrzymuj ciepło.
Aby przygotować rmoulade, połącz 1 szklankę jogurtu i 6 kolejnych składników (przez czerwoną paprykę) w małej misce; wymieszaj trzepaczką.
Podawać ciasta krabowe z rmoulade i plasterkami cytryny.