Chrupki Curry Z Kurczakiem

Chrupki Curry Z Kurczakiem
Chicken Curry Puffs to indyjski przepis, który służy 9. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 415 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej roślinny, pieprz chile, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest dobre. Spróbuj Japońskie Curry, Kokosowe Curry, oraz Pieczone Chrupki Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w rondlu na średnim ogniu. Wymieszaj kolendrę, kurkumę,kminek i curry. Gotować kilka sekund, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
KurkumaKurkuma
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać mleko kokosowe, cebulę, trawę cytrynową i czerwoną paprykę; gotować, aż warzywa będą miękkie, o 7 protokół. Wymieszaj ziemniaki i kontynuuj gotowanie przez 12 minut, dodając więcej mleka kokosowego, jeśli mieszanina stanie się zbyt sucha. Wymieszać z kurczakiem, a następnie doprawić solą. Gotować i mieszać, aż kurczak i ziemniaki wchłoną większość płynu, a następnie rozprowadzić mieszaninę na talerzu do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Eliksir GEliksir G
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Rozłóż ciasto francuskie i pokrój każdy arkusz na 9 kwadratów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
5
Umieść czubate łyżki wypełnienia w środku każdego kwadratu. Zebrać wszystkie 4 rogi ciasta i uszczypnąć razem na górze, tworząc małą torebkę.
6
Umieść każde ciasto na blasze do pieczenia, około 1 cala od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 22 do 27 protokół. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 10 minut przed wyjęciem do ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn