Chrupiący kurczak i Garlicky Collards
Przepis chrupiący kurczak i Garlicky Collards jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 1025 kalorii. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek, zielenie collard i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Garlicky and Cheesy Crispy Potato Skins, Chrupiące krewetki panierowane z fasolą Garlicky, oraz Garlicky Cheezy Kale & Crispy Chick ' N Salad dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F. w dużej misce, wrzucić kurczaka i musztardę do herbu. W osobnej misce wymieszaj płatki, 1 łyżkę oleju i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Płaszcz kurczaka z mieszaniny płatków i piec na blasze do pieczenia złoty i gotowane przez, 45 do 50 protokół. Tymczasem, gotować collards w dużym garnku z wrzącej osolonej wody do miękkości, o 10 protokół.
Odcedzić, spłukać i wycisnąć nadmiar wody.
Rozgrzać pozostały olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, collards, i 1/4 łyżeczka każda sól i pieprz. Gotować przez 2 do 3 minut.
Podawać z kurczakiem i cytryną.