Chrupiąca Kanapka Z Indykiem
Chrupiąca kanapka z indykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka polędwiczek z piersi indyka, wymieszać, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Divan Z Kurczaka (Lub Divan Z Indyka), Divan Z Indyka, oraz Divan Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój indyka w poprzek i pod kątem na plastry o grubości 1/2 cala. W płytkim naczyniu wymieszać mieszankę Bisquick, płatki i pieprz. W małej misce ubić jajka. Zanurz indyka w jajkach, a następnie zalej mieszanką Bisquick.
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu. Gotowanie partiami, gotować indyka w oleju w pojedynczej warstwie 5 do 8 minut, obracając raz, aż złoty kolor na zewnątrz i nie różowy w środku.
Usuń gotowanego indyka z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodać pozostałe 2 łyżki oleju w razie potrzeby gotować pozostałego indyka.
Tymczasem gotować brokuły w kuchence mikrofalowej zgodnie z zaleceniami na torbie. Wymieszać z dipem serowym. Przykryć; kuchenka mikrofalowa na wysokości około 2 minut lub do całkowitego ogrzania. Łyżka mieszanki brokułów i sera na indyku.