Sałatka Z Zwiędłej Sałaty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc spróbuj zwiędłej sałaty. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu i w sumie 97 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, ocet z czerwonego wina, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Sałatka Z Zwiędłej Sałaty, Sałatka Z Zwiędłej Sałaty, oraz Ciepła Zwiędła Sałata.
Instrukcje
Umieść boczek na dużej, głębokiej patelni. Gotuj na średnim ogniu, aż równomiernie się zrumieni.
Wyjmij z patelni, pokrusz i odstaw na bok.
Do gorących kapiących bekonów dodaj ocet, sok z cytryny, cukier i pieprz. Mieszaj na średnim ogniu, aż będzie gorący.
W dużej misce połącz sałatę i zieloną cebulę.
Dodaj ciepły dressing i wymieszaj, aby równomiernie pokryć.
Posyp boczkiem i podawaj.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Vie di Romans Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Vie di Romans Chardonnay
Wytrawne wino wykonane w 100% z winogron Chardonnay.