Chou-Fleur Persillé (kalafior z jajkiem i pietruszką)

Chou-Fleur Persillé (kalafior z jajkiem i pietruszką)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Chou-Fleur Persillé (kalafior z jajkiem i pietruszką). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jeśli masz masło, pietruszkę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Salade de chou-fleur à la Café Pinson, Chou-fleur rôti à la Mary Celeste Recette, oraz Kurczak Z Kalafiorem I Pietruszką.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn