Chocolate Chip Pavlovas z malinami i morelami może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 153 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, krem z kamienia nazębnego, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciepłe morele z malinami i lawendą, Topione morele ze świeżymi malinami, oraz Herbatniki Ricotta Z Suszonymi Wiśniami, Morelami I Malinami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Narysuj 4 (3-calowe) okręgi na 2 arkuszach pergaminu (łącznie 8 okręgów), pozostawiając 1 cal pomiędzy.
W dużej misce ubij białka mikserem na średniej prędkości, aż się spienią. Zwiększ prędkość do średniej, dodaj sól i śmietanę z kamienia nazębnego i ubijaj, aż białka uformują miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Zaczynając od środka, łyżka bezy na okręgi, używając 1/2 szklanki na okrąg. Użyj łyżki, aby wcisnąć środek każdej bezy, aby uformować ją w gniazdo.
8
Umieść 1 blachę do pieczenia na środkowym stojaku piekarnika i 1 na dole.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Piec przez 1 godzinę lub aż zestaw, przełączanie arkuszy w połowie. Wyłączyć ciepło; ostudzić w piekarniku 8 godzin lub na noc. Pavlovas będzie chrupiący na dnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Połączyć mieszankę owoców i pozostałe 2 łyżeczki cukru w misce; odstawić 5 minut. Każdą bezę polać 1/2 łyżki jogurtu, następnie owocami.