Chleb Z Pesto Bazyliowego
Bazylia Pesto chleb jest przyprawa, która służy 16. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 16G tłuszczu i w sumie 237 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 46 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką orzeszki piniowe, ser mozzarella, chleb i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chleb Z Pesto Bazyliowego, Serowy Bazylia Pesto Czosnek Chleb, oraz Jak zrobić rozjaśnione Pesto: a na kremowe Pesto z bazylii z awokado.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym zmiksuj liście bazylii, oliwę z oliwek i czosnek.
Dodaj orzeszki pinii i parmezan. Kontynuuj przetwarzanie, aż do osiągnięcia pożądanej konsystencji.
Pokrój włoski chleb na pożądaną grubość.
Rozłóż warstwę pesto na każdym plasterku. Na wierzch z pomidorami roma (śliwkowymi) i serem mozzarella.
Ułóż kromki chleba na wierzchu w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia. Podsmaż 5 minut lub do momentu, gdy ser będzie musujący i lekko zrumieniony.