Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj chleba z pestek dyni i słonecznika. Jedna porcja zawiera 84 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis serwuje 24 i kosztuje 11 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś miód, sól, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chleb Z Pestek Dyni Słonecznika Psyllium, Chleb Z Pestek Dyni Słonecznika Psyllium, oraz Masło dyniowo-słonecznikowo-lniane dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Umieść składniki w maszynie do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz ustawienie cała pszenica i naciśnij start. Jeśli twoja maszyna ma sygnał dla owoców lub orzechów, dodaj słonecznik i pestki dyni po sygnale dźwiękowym.