Chleb z masłem orzechowym JIF®
Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej wegetariańskich przepisów na bazie lakto ovo, JIF® Peanut Butter Bread może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 23 centy za porcję otrzymasz przyprawę na 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka, 14 g tłuszczu i łącznie 334 kalorie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i kup uniwersalną mąkę Pillsbury Best®, mleko, kremowe masło orzechowe jif® i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 58%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Ciasteczka z masłem orzechowym Jif, Ciasteczka z masłem orzechowym Jif Irresistible i Ciasteczka z masłem orzechowym Jif Irresistible.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj formę do pieczenia chleba o wymiarach 9 x 3 x 5 cali nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Masło orzechowe posiekaj widelcem.
Dodaj jajko i mleko; wymieszać tylko tyle, aby zwilżyć suche składniki.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec 60 minut lub do momentu, gdy drewniany wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta. Studzimy na patelni 10 minut. Odwróć i wyjmij bochenek na kratkę do studzenia.