Chleb z cukinii i pomarańczy to bezmleczne chleb. Ten przepis służy 16 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukinii, sody oczyszczonej, substytut jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pomarańczowy Chleb Z Cukinią, Chlebek Cukiniowo-pomarańczowy Mimi, oraz Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią) dla podobnych receptur.
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
5
Dodać mieszaninę cukru do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Złożyć cukinię i orzechy włoskie. Podzielić ciasto między 2 (8 x 4 cale) Patelnie Bochenek pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Piec w 350 przez 50 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojaku z drutu; wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół