Chleb Lniany Gruszkowo-Rabarbarowy
Gruszkowo-rabarbarowy chleb lniany może być właśnie chlebem, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 157 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oleju sojowego, sól, wanilia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szybki Chleb Gruszkowo-Rabarbarowy, Chleb Lniany Bananowo-Daktylowy, oraz Chleb Lniany Cukiniowo-Orzechowy.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do niskiej pozycji, aby szczyty patelni znajdowały się w środku piekarnika.
Lekko spryskać DNA tylko z 2 patelnie Bochenek, 8 1 / 2x4 1/2x2 1/2 lub 9x5x3 cali, z natryskiem do gotowania.
Wymieszać rabarbar, gruszki, cukier, olej, wanilia i jajka w dużej misce. Wymieszać pozostałe składniki.
Piec 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenków; usuń z patelni do stojaka z drutu. Całkowicie schłodzić przed krojeniem, około 1 godziny. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.