Chleb Kiełbasowy
Kiełbasa Chleb zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 porcjom. Jedna porcja zawiera 285 kalorii , 17 g białka i 13 g tłuszczu . Za 1,12 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga mielonej wołowiny, jajek, czosnku w proszku i oregano. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 25% , to danie nie jest zbyt wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak włoski stromboli z kiełbasą (inaczej chleb z kiełbasą) , chleb z kiełbasą i chleb z kiełbasą .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj wołowinę, oregano, proszek czosnkowy, sól, płatki czerwonej papryki, szałwię, jajka i sery; odłożyć na bok.
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto chlebowe na placek o średnicy 12 cali. x 10 cali prostokąt.
Rozłóż mieszaninę mięsną w odległości 1 cala od krawędzi.
Zwiń w stylu galaretki, zaczynając od krótszego końca. Ściśnij końce i zszyj, aby uszczelnić.
Ułożyć łączeniem do dołu na nienatłuszczonej blasze do pieczenia.
Odstawić w ciepłe miejsce i pozostawić do wyrośnięcia na 30 minut.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu uzyskania złotego koloru i uzyskania testu chleba.
Przed podaniem posmaruj masłem.