Chleb grillowany z jagnięciną po Toskańsku
Grillowany chleb z jagnięciną w stylu toskańskim może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 264 kalorie, 21g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.8 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, tymianek, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Chleb grillowany z jagnięciną po Toskańsku, Sałatka Chlebowa W Stylu Toskańskim, oraz Grillowane steki z tuńczyka w stylu toskańskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników, dobrze mieszając; umieść mieszaninę w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Jagnięcinę pokroić w poprzek na 8 (1/4 cala grubości) plastry.
Umieść każdy kawałek między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt każdy kawałek do grubości 1/8 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Dodać jagnięcinę do worka; uszczelnić i marynować w lodówce przez 8 godzin lub na noc, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć jagnięcinę z worka; wyrzucić marynatę.
Jagnięcinę posypać równomiernie solą.
Umieścić jagnięcinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania i grillować 1 minutę z każdej strony lub aż jagnięcina będzie pożądany stopień doneness.
Bagietkę przeciąć poziomo na pół. Płaszcz Wyciąć Boki chleba z gotowania sprayu.
Miejsce chleb, ściąć boki w dół, na grill rack, i grill 2 minuty lub aż złoty.
Pokrój chleb na 16 kromek.
Jagnięcinę podawać z pieczywem grillowanym i papryką.