Chleb Cebulowy I

Chleb Cebulowy I
Chleb cebulowy może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mleko, zupa cebulowa mix, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Mile High Crispy Bacon and Onion Bread-Maszyna do chleba, Chleb Z Serem Cebulowym (Maszyna Do Produkcji Chleba), oraz Maszyna Do Chleba Karmelizowany-Chleb Cebulowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać mleko w małym rondlu, aż bąbelki, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ostudzić, aż do lata. W dużej misce wymieszaj drożdże, ciepłą wodę i 1 łyżeczkę cukru. Odłożyć na dowód.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mleko, 2 2/3 łyżki cukru, sól, masło lub margaryna, mąka, i zupa wymieszać drożdże w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Zupa MixZupa Mix
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połącz, aż ciasto uformuje się, a następnie odwróć się na lekko posypanej mąką powierzchni. Zagniataj, aż ciasto będzie elastyczne. Olej dużą miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieść ciasto w misce i obróć kilka razy, aby pokryć. Przykryć miskę wilgotną ściereczką i odstawić w ciepłym miejscu do wyrośnięcia na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podziel ciasto na pół. Kształt na bochenki i umieścić w dwóch nasmarowanych 8 1/2 x 4 1/2 cala patelnie do chleba. Odstawić do wyrośnięcia na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
7
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 40 minut. Bochenek będzie brzmiał pusto po zakończeniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn