Chleb Cebulowy I
Chleb cebulowy może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mleko, zupa cebulowa mix, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Mile High Crispy Bacon and Onion Bread-Maszyna do chleba, Chleb Z Serem Cebulowym (Maszyna Do Produkcji Chleba), oraz Maszyna Do Chleba Karmelizowany-Chleb Cebulowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać mleko w małym rondlu, aż bąbelki, a następnie usunąć z ognia.
Ostudzić, aż do lata. W dużej misce wymieszaj drożdże, ciepłą wodę i 1 łyżeczkę cukru. Odłożyć na dowód.
Dodać mleko, 2 2/3 łyżki cukru, sól, masło lub margaryna, mąka, i zupa wymieszać drożdże w misce.
Połącz, aż ciasto uformuje się, a następnie odwróć się na lekko posypanej mąką powierzchni. Zagniataj, aż ciasto będzie elastyczne. Olej dużą miskę.
Umieść ciasto w misce i obróć kilka razy, aby pokryć. Przykryć miskę wilgotną ściereczką i odstawić w ciepłym miejscu do wyrośnięcia na 30 minut.
Podziel ciasto na pół. Kształt na bochenki i umieścić w dwóch nasmarowanych 8 1/2 x 4 1/2 cala patelnie do chleba. Odstawić do wyrośnięcia na 30 minut.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 40 minut. Bochenek będzie brzmiał pusto po zakończeniu.