Najlepsza Marynata

Najlepsza Marynata
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów marynaty, więc dać ostateczny marynaty spróbować. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 24 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka pieprzu, sos sojowy, tahini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Marynata, Marynata V ' S Tri-Tip, oraz Marynata IPA dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść nasiona sezamu na suchej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać przez 5 minut, lub aż złoty kolor i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W średniej misce wymieszaj prażone nasiona sezamu, zieloną cebulę, czosnek, tahini, sos sojowy, granulowany słodzik SPLENDA®, ocet winny czerwony i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Zielona CebulaZielona Cebula
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sos SojowySos Sojowy
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
TahiniTahini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić pożądane mięso w mieszaninie, przykryć i marynować tak długo, jak chcesz, ale najlepiej na noc. Grill według życzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn