Chipotle - Apricot Cream Cheese Spread
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Chipotle-Apricot Cream Cheese Spread. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 105 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, paprykę chipotle w sosie adobo, krakersy ritz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Apricot-Chipotle-Twarogowa Gwiazda, Pasta Z Sera Ananasowo-Morelowego, oraz Serek Z Szynką.
Instrukcje
Serek rozprowadzić na dnie talerza ciasta.
Konfitury, paprykę i wodę ugotować w rondlu na średnim ogniu 5 min. lub do czasu roztopienia konfitury, mieszając od czasu do czasu. Cebulę wymieszać, rozprowadzić na serku śmietankowym.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada