Chile-Kapusta Czosnkowa

Chile-Kapusta Czosnkowa
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przystawki? Chile-czosnek kapusta może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, olej sezamowy, sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Podsmażona kapusta Napa z czosnkiem, świeżym Chile i bazylią, Pasilla Chile + Kapusta Limonkowa Slaw, oraz Chile-krewetki czosnkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok z limonki, brązowy cukier, sos rybny i Sambal oelek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sambal OelekSambal Oelek
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos RybnySos Rybny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzać olej sezamowy na dużej patelni na średnim ogniu; wirować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj kapustę na patelnię; gotować 7 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszać z brązowym cukrem; gotować 4 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KolendraKolendra
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn