Chicago Italian Beef (Pot Roast Style)

Chicago Italian Beef (Pot Roast Style)
Chicago Italian Beef (Pot Roast Style) jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1333 kalorii, 91g białka, oraz 75 g tłuszczu każdy. Na $7.09 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 godzin i 25 minut. Mieszanka czosnku, wina, granulowanego czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Chicago Italian Beef (Pot Roast Style), Włoskie Hoagies Wołowe W Stylu Chicago, oraz Slow-Cooker Chicago - Style Włoska wołowina i kiełbasa Combo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do pieczenia: umieść stojak w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Całość pieczeni obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piecu na średnim ogniu. Brązowy pieczeń ze wszystkich stron, aż złoty i karmelizowany; zmniejszyć ogień, jeśli tłuszcz zaczyna palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Przenieść pieczeń na talerz i zmniejszyć ogień do medium.
6
Dodaj w cebuli i saute, mieszając od czasu do czasu, aż dopiero zaczyna się brązowy, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodaj włoską przyprawę i pokruszony czerwony pieprz i saute aż pachnące, kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
8
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 30 sekund. Deglaze z czerwonym winem i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
9
Dodać bulion i tymianek i doprowadzić do duszenia. Dostosuj przyprawę jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
10
Pieczeń włożyć z powrotem do garnka z nagromadzonymi sokami i wstawić do piekarnika. Gotować pieczeń, obracając co 30 minut, aż bardzo miękkie, 3 3 1/2 do 4 godzin. Zwiększyć ciepło piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Przenieś pieczeń na deskę do krojenia i namiot z folią. Odcedzić jus przez drobną siatką sitko do miski i wrócić z powrotem do garnka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Po ostygnięciu trochę, ciągnąć mięso na mniejsze kawałki, powrót do zmniejszonej jus i rezerwy, aż gotowy do budowy kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Na słodką paprykę: wrzucić paski pieprzu z oliwą z oliwek, granulowany czosnek i trochę soli i pieprzu na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Piec, mieszając w połowie, aż jaśniejszy kolor i miękkie, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Na bułce ułożyć wołowinę, potem słodką paprykę, a potem domowej roboty gorącą Giardinierę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot GiardinieraHot Giardiniera
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Wlać małe naczynie zmniejszonej jus. Weź całą kanapkę i szybko wsadź gorący jus. Używając dwóch rąk, idź do diabła do miasta.
1
Połącz 2 szklanki wody i soli w szklance lub niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać do rozpuszczenia soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodaj marchew, kalafior, serranos, czosnek, seler i papryka do słonej wody i wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1
Warzywa odcedzić i opłukać. W czystej misce wymieszaj olej rzepakowy z oregano i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać warzywa i wymieszać do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Giardiniera wyzdrowieje z czasem. Po najwyżej 2 dniach w misce można umieścić w szczelnych słoiczkach i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 do 3 tygodni. Sprawia 3 do 4 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Z kuchni Food Network; po dalszych testach i w celu zapewnienia najlepszych rezultatów przepis ten został zmieniony w stosunku do tego, co było w rzeczywistym odcinku.

Składniki

2kgswołowina bez kości chuck Eye roast (owołowina bez kości chuck Eye roast (o7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowybulion wołowy1(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchew pokrojona w kostkęmarchew pokrojona w kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimałe różyczki kalafiorowemałe różyczki kalafiorowe1łodygaseler, pokrojony w kostkę małyseler, pokrojony w kostkę mały2(może być lub przeglądać)kruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino2gałązkipokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony6goździkiczosnek, grubo posiekanyczosnek, grubo posiekany11 funt cukinii,koszerne marynatykoszerne marynaty4zielona papryka, posiekana i pokrojona w paskizielona papryka, posiekana i pokrojona w paski1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszone włoskie przyprawysuszone włoskie przyprawy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1( bakłażany)cebula, grubo posiekanacebula, grubo posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszone oreganosuszone oregano1małeczerwona papryka, pokrojona w kostkę małaczerwona papryka, pokrojona w kostkę mała4do 8 papryczek serrano, pokrojonych w plasterki 1/4 cala (w zależności od pożądanego poziomu ciepła)do 8 papryczek serrano, pokrojonych w plasterki 1/4 cala (w zależności od pożądanego poziomu ciepła)6miękkie, zawiasowe rolki sub lub hoagiemiękkie, zawiasowe rolki sub lub hoagie596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisól kuchennasól kuchenna2(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane
TrudnośćEkspert
Gotowe W21 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn