Chicago Italian Beef (Pot Roast Style) jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1333 kalorii, 91g białka, oraz 75 g tłuszczu każdy. Na $7.09 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 godzin i 25 minut. Mieszanka czosnku, wina, granulowanego czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Chicago Italian Beef (Pot Roast Style), Włoskie Hoagies Wołowe W Stylu Chicago, oraz Slow-Cooker Chicago - Style Włoska wołowina i kiełbasa Combo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do pieczenia: umieść stojak w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Całość pieczeni obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piecu na średnim ogniu. Brązowy pieczeń ze wszystkich stron, aż złoty i karmelizowany; zmniejszyć ogień, jeśli tłuszcz zaczyna palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Przenieść pieczeń na talerz i zmniejszyć ogień do medium.
6
Dodaj w cebuli i saute, mieszając od czasu do czasu, aż dopiero zaczyna się brązowy, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodaj włoską przyprawę i pokruszony czerwony pieprz i saute aż pachnące, kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 łyżeczka Startego Sera Romano
8
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 30 sekund. Deglaze z czerwonym winem i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
1 Pomarańcza, Skórka
9
Dodać bulion i tymianek i doprowadzić do duszenia. Dostosuj przyprawę jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Ząbków Czosnku
10
Pieczeń włożyć z powrotem do garnka z nagromadzonymi sokami i wstawić do piekarnika. Gotować pieczeń, obracając co 30 minut, aż bardzo miękkie, 3 3 1/2 do 4 godzin. Zwiększyć ciepło piekarnika do 350 stopni F.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Przenieś pieczeń na deskę do krojenia i namiot z folią. Odcedzić jus przez drobną siatką sitko do miski i wrócić z powrotem do garnka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Po ostygnięciu trochę, ciągnąć mięso na mniejsze kawałki, powrót do zmniejszonej jus i rezerwy, aż gotowy do budowy kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Dodać warzywa i wymieszać do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Giardiniera wyzdrowieje z czasem. Po najwyżej 2 dniach w misce można umieścić w szczelnych słoiczkach i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 do 3 tygodni. Sprawia 3 do 4 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Z kuchni Food Network; po dalszych testach i w celu zapewnienia najlepszych rezultatów przepis ten został zmieniony w stosunku do tego, co było w rzeczywistym odcinku.