Chała French Toast

Chała French Toast
Chała francuskie tosty może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 555 kalorii, 14g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. 288 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Chanuka. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, olej roślinny, miód i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Spróbuj Chała French Toast, Chała French Toast, oraz Chała French Toast dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
W dużej płytkiej misce ubij razem jajka, pół na pół, skórkę pomarańczową, wanilię, miód i sól. Pokroić chała W 3/4-calowe grube plastry. Moczyć jak najwięcej plastrów w mieszaninie jaj, jak to możliwe przez 5 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
ChałaChała
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Podgrzać 1 łyżkę masła i 1 łyżkę oleju w bardzo dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać namoczony chleb i gotować przez 2 do 3 minut z każdej strony, aż ładnie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
6
Umieść gotowane tosty francuskie na patelni z prześcieradłem i utrzymuj je w piekarniku. Pozostałe namoczone kromki chleba smażyć, w razie potrzeby dodając masło i olej, aż wszystko się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Podawać na gorąco z syropem klonowym, konfiturami malin i / lub cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn