Ceviche przegrzebkowe z kandyzowanymi cytrusami może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. To danie główne ma 434 kalorie, 16G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,46 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, szalotki, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany przegrzebek Citrus ceviche, Przegrzebek Ceviche, oraz Przegrzebek Ceviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozprowadzić przegrzebki w jednej warstwie w szklanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
2
Długie paski skórki z 1 pomarańczy i 3 limonek usunąć nożem do parkowania, uważając, aby nie usunąć białego pestki; odstawić skórki na bok. Sok obrane owoce i pozostałe pomarańcze i limonki, aby zrobić 1 szklankę każdego soku; wlać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Dodaj seler, cebula, pomidory, szalotki, oliwa z oliwek, 1/2 szklanki wody z lodem, i pieprz do smaku; zalać przegrzebki. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż przegrzebki są nieprzezroczyste, 1 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1
Skórki pomarańczy i limonki umieścić w rondlu z wodą; doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę, a następnie odcedzić. Zagotować w słodkiej wodzie jeszcze 2 razy; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Połącz cukier i 1 szklankę wody w rondlu; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier. Zmniejszyć ogień i powrót Skórki cytrusowe na patelni; gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.