Carpaccio z łososia wędzonego z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i cytryną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Carpaccio z wędzonego łososia z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i cytryną. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 235 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony pieprz, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiący Kurczak z cytryną, pietruszką i oliwą z oliwek z Pierwszego Tłoczenia, Oliwkowy makaron Pesto + STAR Extra Virgin oliwa z oliwek gratis, oraz [] Vegan Friendly Skillet Olive Oil Anzac Biscuit, featuring Cobram Estate Extra Virgin Olive Oil.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.