Captain Duarte ' s salt Cod Cakes

Captain Duarte ' s salt Cod Cakes
Solone ciastka z dorszem kapitana Duarte to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 18 porcjami. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 18g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ziemniaki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Portugalskie Ciasta Z Dorszem Solonym, Solone ciasta z dorsza z majonezem Herbatnym, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć sól do miski i zalać zimną wodą. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz SolnyDorsz Solny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wylać wodę i zastąpić świeżą wodą co 2 godziny. Po moczeniu ryby przez 8 godzin, spłucz w zimnej wodzie i pokrój na 3-calowe sekcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RybyRyby
3
Włożyć dorsza i ziemniaki do dużego garnka i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie i dorsz płatki łatwo widelcem, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
DorszDorsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia na 10 minut.
5
Umieść ziemniaki i dorsza w misce do miksowania. Doprawić przyprawami z owoców morza, pieprzem i natką pietruszki; z grubsza zacierem ziemniaczanym. Wymieszać jajka i cebulę, aż do równomiernego połączenia. W mieszaninie powinny nadal znajdować się kawałki dorsza i ziemniaka. Formować na kawałki wielkości piłki golfowej i zwinąć w mąkę. Naciśnij między dłońmi, aby lekko spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
JajkoJajko
RolkaRolka
DorszDorsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować ciasta dorsza w partiach, aż złoty i chrupiące z obu stron, o 3 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
DorszDorsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje18
Ocena Zdrowia14
Magazyn