Cajun Turcja Kabobs
Przepis Cajun Indyk Kabobs jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, udekoruj: gałązki tymianku, metalowe szaszłyki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cajun Shrimp & Sausage Kabobs, Kabobs Z Indyka, oraz Kabobs Z Indyka Z Grilla.
Instrukcje
Drewniane szaszłyki moczyć w wodzie 30 minut, aby zapobiec przypaleniu.
Indyka, paprykę i cebulę przerabiamy na przemian na szaszłyki.
Posypać kabobs równomiernie przyprawą Cajun; lekko płaszcz z gotowania sprayu.
Kababy grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
6 do 8 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Neboan Albarino z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Nebo Albarino
Chłodniejsze, wyższe wzniesienie Condado do tea subregion daje podstawę do świeżego, precyzyjnego wyrażenia Albariño w ogóle i to szczególne miejsce nadaje intensywną smugę mineralną przez wino. Kwiatowy, kwitnący nos o brzoskwiniowych i morelowych aromatach, które przenoszą się na podniebieniu o napiętej strukturze, złożonych świeżych owocach, zaniżonej masie podniebienia, wszystko na silnym kręgosłupie kwasowości mineralnej.