Cajun Hot Crab Dip

Cajun Hot Crab Dip
Need a pescatarian i דל פחמימות, hor d ' oeuvre? Cajun Hot Crab Dip może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, grudkę krabów, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Krokiety Krabowe Cajun dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Dodać szalotki i czosnek na patelnię; gotować przez 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieść 1 szklankę kraba w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Dodaj mieszankę szalotki, 1/4 szklanki wody, sos pieprzowy, i Cajun przyprawa do kraba; proces aż gładka. Wymieszać łyżką do dużej miski i wymieszać z pozostałym Krabem, majonezem i kolejnymi 5 składnikami (przez czarny pieprz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ostry SosOstry Sos
MajonezMajonez
SzalotkaSzalotka
WodaWoda
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Przenieść mieszaninę do szklanego lub ceramicznego naczynia żaroodpornego 1-ćwiartkowego pokrytego lekko sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
7
Połączyć panko i szczypiorek w małej misce; posypać mieszaniną kraba. Pokryć mieszaninę panko sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SzczypiorekSzczypiorek
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Piec w 450 przez 30 minut lub aż zbrązowieje i bąbelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Odstawić 5 minut.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn