Cajun Black-Eyed Peas and Greens
Cajun Black-Eyed Peas and Greens jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 85 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać liść laurowy, black-Eyed peas, collard greens, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Cajun Black-Eyed Peas, Black - Eyed Peas and Greens, oraz Black Eyed Peas & Collard Greens.
Instrukcje
Sortuj i umyj groszek; umieść w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej grochu; doprowadzić do wrzenia i gotować 2 minuty.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Odcedzić groszek. Wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek; smażyć 2 protokół.
Dodaj Collard greens, przyprawy, i czarny pieprz; przykryć i gotować 2 protokół lub aż Collard greens zaczynają więdnąć.
Dodaj groch, bulion i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 15 minut lub aż groch będzie miękki. Odrzuć liść laurowy.
Podawać z łyżką szczelinową.