Bułeczki Z Jabłkami
Jabłkowe bułeczki to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 128 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Mieszanka jabłka, proszek do pieczenia, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 236 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Jabłecznik Glazurowane Bułeczki Jabłkowe, Bułeczki z jabłkami z polewą przyprawową szarlotki, oraz Bułeczki z jabłkami z polewą przyprawową szarlotki.
Instrukcje
Do dużej miski odmierz mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę i sól.
Pokroić w maśle lub margarynie, aż kruchy.
Dodaj rozdrobnione jabłko i mleko. Wymieszać, aby uformować miękkie ciasto.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść delikatnie 8 do 10 razy. Poklepać w dwa 6-calowe okręgi.
Umieścić na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Blaty umyć mlekiem, posypać cukrem i cynamonem. Podziel każdy na 6 klinów w kształcie pie.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 15 minut, lub aż zbrązowieje I wzrośnie.
Podawać na ciepło z masłem.